Gyerekek

Gyerekek

2013. február 21., csütörtök

Nyanya, Papa és az őrlő

Nos. Úgy alakult, hogy zsinórban adogatjuk át egymásnak a betegséget. Az első a sorban Maszat Manci volt, következtem én, végül (remélem legalábbis, hogy végül) pedig G. anyukája dőlt ágynak. Szerencsére gyors átfutású dologról van szó (Manónál és nálam ez a tapasztalat). Reméljük, hogy G. anyukája is egy nap alatt túl lesz a nehezén. Aztán egy kis nátha, ami marad, már nem a világ vége.

Hozzáteszem, Manócska tényleg fogzott, sikerült belelesnem a szájába, és bizony ott a nyolcadik fogacska, a nemrégiben kibújt őrlő párja. Tehát most fent van 6, lent pedig kettő darab fogacska.

Szóval most, hogy helyreráztuk magunkat, írok kicsit arról, hogy milyen új szavai vannak a kisasszonynak. Az első a sorban a szülei megnevezése, amiket kissé átalakított, így mostanában a Nyanya és a Papa megszólításokra kell hallgatnunk. Remélem, gyorsan leszokik róla.

Egyre több hosszabb szót próbál utánozni, mint pl. a bicikli (icici vagy valami hasonló), rizibizi (ibizibi), pihepuha (pipapu), tejbegríz (tejbedzí --> ezt egész szépen és érthetően mondja). Szóval alakul a dolog. Nagyon várom már, hogy eljöjjön az az idő (is), amikor olyan aranyosakat mondanak a gyerekek! :)

(Ja, és a tavaszt, továbbra is!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése