Gyerekek

Gyerekek

2013. március 7., csütörtök

Csiki-csuki

Értem ezalatt azt, hogy az utóbbi három hétben Maszat Manci egyik betegségből be, aztán ki, majd pár nap múlva másikba be, megint ki, és most éppen egy harmadikba be. Vagyis bent. Mert benne van ám nyakig egy jó kis köhögős-náthás-lázas csúnyaságban. Aztán épphogy ebből is ki fog jönni, mehetünk a 15 hós oltásra (ami a betegségek miatt lett elodázva), és azután megint csak nem számíthatunk semmi jóra... De ez van, majd csak túl leszünk ezen az időszakon.

Sajnos így a suliból is sokat hiányzom, remélem, nem lesz gond belőle. Mert amilyen rugalmasnak indult az egész képzés, most annyival katonaibb módszerekkel próbálkoznak a megregulázásunkra. Kisgyermekes anyukákról lévén szó, eléggé benne van a pakliban nálunk a késés vagy a hiányzás. Oldd meg, ugye? Jó, csak gyorsan előkapok a farzsebemből egy szegedi nagymamát vagy bébiszittert, és máris ott vagyok mindig, időben, hiánytalanul. G. anyukája így is jön legalább havonta egyszer több napra, az enyém pedig még a bokatöréséből lábadozik, de nyáron már számítunk rá! :) 

Biztosan vannak olyan szerencsés szülők, akiknek a gyerekük még sohasem volt beteg (a mi lányunk is így volt 8-9 hónapos koráig), de a legtöbbünknek ezt a problémát meg kell oldanunk. No de hagyom is ezt a témát, nem akarok bosszankodni (és negatívkodni).

Amúgy is, volt néhány tavaszt idéző nap, és csakazértis jó a kedvem! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése