Gyerekek

Gyerekek

2013. március 19., kedd

Kanalas bejegyzés és a ló

Éppen a lányomtól megkívánt tejbegrízt falatozom, és gondoltam, mivel ilyen nagy csend és nyugalom honol a lakásban (= alszik), írok valamit. 

Kezdjük ott, hogy ma voltunk a duplaoltáson, szegénykém üvöltött, ahogy a torkán kifért, de túl vagyunk rajta. (A királyi többes nem véletlen, az ilyen helyzeteket én is nehezen viselem...) Most 3 napon belül várható láz az egyik oltástól, a másiktól 1-2 hét múlva, jupííí.

Le is mérték a kis hölgyet: 9.980 g és 81 cm. (A sok betegeskedés miatt eléggé lesoványodott - 80 dekát fogyott -, de már jön vissza végre az étvágya.)

Fogilag is gyarapodás van folyamatban: alul végre megtört a jég és előbújt a 3. fogacska, így összvissz 9 van már :).

Újabb mániája is van a kisasszonynak (a "dabda" mellett): a kanalazás. Mindent, mindenhol kanállal akar. Ha már egy icipici esélyt lát arra, hogy használhatja (meglát egy kóbor bögrét az egyik polcon vagy ilyesmi), akkor rohan a konyhába, kihúzza az evőeszközös fiókot, benyúl a kiskanalakhoz (érdekes módon csak oda, más nem is érdelki), és hozza, hogy használjuk. Persze gyakran feleslegesen. Este pedig rendrakáskor a lakás minden zugából kiskanalak bukkannak elő. Hmm.

És két kép a nagy kedvenccel, Gumilovacskával: 



Ennnnyire szeretem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése