Gyerekek

Gyerekek

2013. december 11., szerda

Miért is ez a blog?

Igazából ezt a blogot anno azért hoztam létre, hogy majd ha elkezdenek beszélni a gyerekek, akkor valamilyen formában megőrizzem nekik a viccesebb beszólásaikat. Úgy gondolom, hogy később biztosan élvezetes lesz nekik visszaolvasgatni, hogy milyen cukiságokat mondtak. Egy kifejezetten "gyerekszáj-gyűjtemény" lett volna.

Igaz, Maszat Manci csak 4 hónapos volt az elindításakor, ezért valahogy "ki kellett tölteni" a blogot addig, amíg a kisasszony el nem kezd beszélni. Így kerekedett belőle egy olyan történet, naplószerűség, ahol sok mindent meg fognak tudni magukról a gyerekek egészen a kezdetektől. Lehet, hogy nem kíváncsi mindenki arra, hogy miket csinált, hogy viselkedett csecsemőként-kisgyerekként, de magamból kiindulva: én biztosan szívesen olvasgatnék ilyesmit, ha lenne. :)

Az eredeti tervem az, hogy majd Maszatka 18 éves korában kapják meg nyomtatott formában a történetüket, de az is lehet, hogy majd csak akkor, ha nekik is babájuk születik. Azelőtt nem is biztos, hogy igazán értékelnék. (Bár kicsi az esélye, hogy addig ne derüljön ki a blog létezése...).



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése