Gyerekek

Gyerekek

2014. december 29., hétfő

2 in 1 ;)

Nem, neeem, nem! :)

Szóval. Arra az elhatározásra jutottunk G-vel, hogy épp itt az ideje a két gyereket összerakni. Egy szobába. Ágyastul. Kolos Kincsőhöz. Jelenleg a tesztüzemmód zajlik, kevesebb zökkenővel, mint amire számítottunk. Bár egy éjszaka után még lehet, hogy kicsit korai kijelenteni, hogy jó döntés volt. Mindenesetre nagyon úgy néz ki, hogy nem visszakozunk, mert már a saját ágyunkat is átköltöztettük a gyerekek melletti nagyszobába, lesz, ami lesz... 

Amúgy egész jól hagynak minket aludni mostanában. Kincsőt 8-kor fel szoktam ébreszteni reggel, hogy azé' a délutáni alvás nehogy kimaradjon, Kolos pedig (kopp-kopp-kopp) 7-ig, fél 8-ig durmol az utóbbi időben. Este persze fél 8-tól továbbra is úgy kell ébren tartani a kicsit, hogy kihúzza 8-ig... Igaz, éjjel egyszer-kétszer még felkel, de gyorsan visszaalszik, ráadásul már nem is kajál éjszaka egy ideje.

(Zárójelben megjegyzem, hogy azt azért még mindig nem sikerült megtapasztalni régóta, hogy milyen "ébresztő" nélkül ébredni... De már így is elégedett vagyok.)

Tehát most nagy rendezkedésben vagyunk, áll a kupi körülöttünk, de már látjuk a fényt az alagút végén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése