Gyerekek

Gyerekek

2014. december 4., csütörtök

Szülinapos

Nem akármilyen nap ez a mai: Ma lett 3 éves a nagylányunk! Reggel tisztáztuk is, hogy mivel jár ez: pl. a 3 évesek már nem hisztiznek és sokat segítenek a szüleiknek. Tudomásul vette, sőt, elkezdett kifejezetten "nagylányosan" viselkedni. (Mutatta, merre kell menni a tárolóhoz, ahol a babakocsi van. Le kell menni a lépcsőn. Most erre forduljatok, itt az ajtó. Utána majd becsukod az ajtót és arra kell menni. Ohh, köszi kislányom, tényleg sokat segítesz, nem csoda, hiszen már 3 éves vagy!) :P

Azzal kezdtük a napot, hogy korán reggel elmentünk a védőnénihez (Kincső következetesen csak főbérlő néninek hívja), aki lemérte őt. 100 centis és 14,5kg. A magasságához képest vékonyka kicsit, de hát lemozog mindent, amit megeszik. Vittünk ma be sütit az oviba, úgy megnéztem volna, hogy köszöntik... Aztán ma itthon ajándékozás. Tortát szombatra sütök, nagy terveim vannak, tutira akarok menni. :)

Ejtek néhány szót Kolosról is röviden: Tegnap majdnem elájultam, amikor a 14 hónaposom kikönyörögte magát a hintából, hogy a homokozóhoz menjen. De nem ám homokozni akart! Felmászott a létrán, átsétált a függőkötélen, majd lecsúszott a csúszdán, mindezt úgy, hogy csak a csúszdánál kellett segítenem neki. Nem szívbajos a kölök!


Na, fel is ébredt, folyt. köv!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése