Gyerekek

Gyerekek

2012. augusztus 18., szombat

Idill

Új korszak köszöntött be hozzánk, és ezt más szóval nem is tudnám meghatározni, mint az idillivel. Persze nem először fordulna elő, hogy miután mindezt leírtam, az egész dolog 180 fokos fordulatot vesz, de sebaj. Szóval a napjaink kellemes együttműködésben telnek. Az ordítós-hisztizős időszak elcsitult, most ha valamire szüksége van a kisasszonynak, más módszerekkel hozza tudomásunkra. És mi nem győzünk betelni vele. 

Minden nap hatalmasokat sétálunk (amíg jó az idő, kihasználjuk) (meg persze a habtestemnek sem árt), 2-3 órát legalább, Mancika nagyon élvezi. A játszótérre most már minden nap elmegyünk, a hintázás egy fontos esemény, nem maradhat ki a napi programból. Néha plédet is viszünk magunkkal, és piknikezünk egyet. Élvezi a szabadban létet, és haladás, hogy most már nem vesz mindent rögtön a szájába (csak amikkel ismerkedik), így a fű már nem akkora ellenségünk. Csak tépkedi meg koszolja magát :).

 
Sziasztok! :)

Egyebek: Napról napra egyre hosszabb ideig álldogál már kapaszkodás nélkül - persze közben is tevékenykedik valamit, mert anélkül uncsi lenne. Így egy idő után persze potty a vége.

A balatoni kiruccanásunk nagyon jól sikerült, természetesen volt lubickolás is:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése