Gyerekek

Gyerekek

2012. május 3., csütörtök

Kedvenc számom az 5

Hiába, a manóvárás alatt felugrott rám 20 (!!!) kiló. (Annyira nem is ugrott, derekasan megküzdöttem érte, hogy így legyen.) Ebből 15 anélkül lement, hogy bármit is tettem volna. De az a maradék 5! Na, az makacsul ragaszkodik hozzám. Nem mondhatom, hogy nem zavar ez a többlet, de fogyózni még nem szabad, nem is fogok, amíg belőlem táplálkozik a kisasszony. Ám nézzük a jó oldalait a dolognak (mert vannak): 
  1. Ha esetleg vízközelben járok, nem kell külön úszógumit vinni... (Nem mintha eddig nagy szükség lett volna rá, csak elviekben...)
  2. Lelkiismeret-furdalás nélkül tömhetem magam degeszre még egy ideig (FAGYI-SZEZON!!!). Bár amúgy sem vagyok egy önsanyargatós típus... 
Öööööö...ennyi...

Újdonság: Mostanában Mancika este 8 - fél 9-től reggel 8 - fél 9-ig alszik (itthon, és csakis itthon). És végre átállni látszik az éjjeli 2 felkelésről az 1-re, éljen! Egyelőre nem is kívánok olyat, hogy átaludja az egész éjszakát, mert az még annyira távolinak tűnik, hogy nem is tudom, valaha eljön-e az az idő... Már csak arra kellene rávezetni, hogy a kiságyában aludjon el. De ezzel még meg fogunk küzdeni, gyanítom.

1 megjegyzés:

  1. Nehogy azt hidd Angyalkám,Te nem csináltad meg
    ugyanúgy ezeket a pici hisztiket.Igaz én nem igazán éltem meg az éjszakai ujraelaltatásokat,
    de Anyád már biztos megosztotta Veled.
    apád
    p.s.nem tudom miért húzta alá azt a szót

    VálaszTörlés