Gyerekek

Gyerekek

2012. július 12., csütörtök

Csomagcsere

Hamarosan változnak felénk a dolgok, ugyanis tévécsomagot váltunk. Ez önmagában még nem lenne nagy durranás, ha eddig nem csak 4 (vagy 5?) csatornánk lett volna, és sokat mondok, ha azt állítom, hogy havonta kétszer bekapcsoltuk a tévét. (És amikor Anyukám itt van, néha megnézzük a leesős műsort.) Viszont annyira felemelték az árát, hogy kénytelenek voltunk dönteni, hogy mi legyen a továbbiakban, és hát bizony az lett a vége, hogy - hosszú-hosszú eszmecserék után - hamarosan ötvenakárhány csatornás tévével fogunk rendelkezni. 

Amitől igazából kicsit tartok. Emlékszem a régi időkből, amikor még tévés környezetben éltem, hogy azért bele-belenézegettem mindenféle műsorba, sőt, a Barátok közt című showműsor a mindennapi programjaim részét képezte (Más - tévés - sorozatra nem igazán emlékszem szerencsére. Márminthogy rendszeres TÉVÉS követője lettem volna.). A másik dolog, hogy még így sem unatkozunk, alkalmunk sem nagyon lett volna az utóbbi néhány évben leülni a tévé elé... 

Szóval nemsoká jönnek majd kikapcsolni az eddigi szolgáltatást, és egy másik cégtől pedig bekapcsolni a másikat. Igazából abban reménykedek, hogy lesz néhány nap különbség a kettő között, mert kíváncsi vagyok az interneten túli világra is, vagyis, hogy vajon lehet-e élni net nélkül? :) Tényleg várom már!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése