Gyerekek

Gyerekek

2012. október 19., péntek

Orrszívó barátunk

Eljött ez a nap, jobban mondva éjszaka is. Felavatásra került az eddig a polcon, nyugodt semmittevésben lapuló porszívós orrszívó. Délután már eléggé folyt az orra Manócskának, sőt tüsszentett is néhányat és köhécselt is, de arra azért nem számítottam, hogy éjszaka arra ébred, hogy nem kap levegőt. Szóval megbizonyosodtunk, hogy jó találmány ez az orrszívó berendezés... (És szerencsére különösebb sírás sem volt a porszívó hangja miatt, pedig máskor mindig megijed. Lehet, hogy érezte, hogy jót akarunk neki. :)) Nagyon remélem, hogy csak egy kis nátha az egész, semmi komolyabb. A hosszú hétvégén ugyanis mennénk (vagy mentünk volna, nem is tudom még, hogy írjam) családlátogatni, de így még meglátjuk, mi lesz.

A járást gyönyörűen gyakorolja, kézben már egyáltalán nem akar lenni (csak ha valami olyat lát, ami onnan fentről megkaparintható), a babakocsiból is egyre gyakrabban kikívánkozik.

No és ami nem elhanyagolandó: több napos vajúdás után (szerencsére azért nem volt olyan vészes, mint az első), kibújt tegnap 3. fogacska is! :) 

Amúgy egy tündérmanó ez a gyerkőc, odavagyunk érte teljesen meg vissza, nem is tudom, hogy lehet-e még jobban, de mindig megtapasztalom, hogy lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése